Rolly Toys Rolly Kid přívěs
Rolly Toys - traktory - 4 + let Pořiďte svému dítěti šlapací traktor Rolly Kid Steyer s vlečkou. Traktor má plastová kola, Snadno se ovládá a lze dopnout řetěz. Výrobek je vyroben z plastu s vysokou kvalitou.... více »
od 1 399 Kč
0% | (0) |
Doporučení od zákazníků
Všechny recenze Rolly Toys Rolly Kid přívěs
- dobrá cena ,
- pěkné barevné provedení - ve více barvách , což ocení rodiče dvou chlapečků - jako já.
- Celkem betelný
- Ani sebezručnější tatínek , což můj manžel je nesestaví hravě tento traktor , bo návod je nepřehledný a orientujete se spíše obrázky.Ale nakonec sestavíte.Děti ovšem přizvěte až k předání traktoru.
Celkově jsem spokojená , tento traktor mají všechny moje kamarádky - jejich děti , se kterými se stýkáme a žádná nemá nějaký veliký problém , ikdyž na něm kluci řádí jak černé ruky , stále drží pohromadě.Nejvice si vyhrajou s vlečkou , ať už při nakládání dřeva či vozením mladších dětí po zahradě.
Můj dvou a půl letý syn již po rovince začal šlapat takže počítám , že na jaře už to slušně rozjede :-)
Možná akorát kolík , kterým se připevńuje vlečka mohl být připevněný na pevno , jelikož takhle se pořád někde strácí.
Zobrazuji 1 - 5 ze 5 recenzí