Nejnovější recenze ze sekce Šlapadla
- úžasná hračka pro holky i pro kluky asi tak od tří let.
- na otočení se je třeba opravdu velký prostor. Na druhou stranu se děti naučí přemýšlet o tom jak se vytočit, couvnout a popojet. Malá autoškola :-)
- Velmi kvalitní výrobek, podle mne nejlepší vlečka na trhu.
- Kvalita,vzhled
- malý poloměr zatáčení
Výborný traktůrek za dobrou cenu
- syn je z traktoru nadšený
vybrala jsem si u vás protože když jste měli napsáno, že zboží bylo skladem tak bylo u jiných prodejců ne.
složit jde lehce,moc hezká,synovi se velice líbila..
Proč je tamta záporná recenze i u ostatních trakturku stejná To se někdo nudil?
- Velký, pěkný, pevný materiál, za dobrou cenu
- Potřeba velkého prostoru na otočení
Mám tříletého syna, na traktůrku se mu pohodlně sedí a dobře šlape. Super kvalita za dobrou cenu.
I když je traktůrek rozložený, složit ho není problém.
- Kvalitní hračka-pevný plast,prostorný vozík za traktůrkem.
- Škoda,že ten gumový pás co je na zadních kolech není i na ostatních kolech,traktůrek by pak byl úlně nehlučný,ale zas tak moc nám to nevadí.
Produkt bych doporučila,traktůrek jsme kupovali ke třetím narozeninám a myslím,že nám dlouho vydrží,je opravdu velký a s posuvnou sedačkou.
Mladší desetiměsíční sestřičku vozí bráška ve vozíku a moc se jí to líbí.
Hračka je kvalitní,doporučuji.
- pěkný materiál
- nedovedu si představit jak na tom jezdí pětileté dítě, sedadlo je příliš blízko
nic
- Vysoká nosnost.
- Dobrá pevnost.
- Nevrže,neskřípe.
- Výhodná cena.
- Veliký poloměr zatáčení
S výrobkem jsme spokojeni,vyřádí se na něm obě naše děti 3 a 7 let.
- jednoduché sestavení
vynikající hračka pro malé děti na zahradu, které si chtějí hrát jako dospělí s velkými traktory
Rolly Toys Rolly Kid přívěs
- pekne zpracovani
- trosku maly, dite je OK 3 roky
cena-pomer OK
- přípojný vozík , možnost "obsluhy" pření i zadní části, možnost odmontování zadní lžíce
- není pro děti od 2 let - nedosáhnou na pedály a pokud ano, tak bagr "neušlápnou"
celkově dobrý výrobek, mám 3 děti a všichni se tam vejdou :-))
- Ideální hračka pro dvoleté dítě
Mohu doporučit každému
- praktický dárek dobrá cena
velká výbava za super cenu skvělý dárek ano doporučuji
- Krásně vypracovaný model za rozumné peníze.
- Jedinou nevýhodou bych viděl, možnost použití u dětí většího vzrůstu. Autíčko je pužitelné max. do 5 let dítěte. A plastová kolečka bez gumy.
- K výběru tohoto modelu mě vedla má vášen pro historická vozidla a zajímavá cena.
- Model tohoto autíčka plně naplnil má očekávání.
- Mohu všem jen doporučit.
tento produkt bych doporučila ostatním
- pořád je to hračka ,která nezlenivý dítko a neomrzí se
doporučuji tento produkt všem dětem věkové hranice od tří let
Zboží,přišlo poškozené na reklamaci asi bylo pozdě, protože firma Moje Děťátko na můj meil nijak nereagovala. nejsem spokojená s kvalitou.
- - Spickovy produkt.
- - Plasty jsou velice kvalitni
Jednoznacne doporucuji!! Mame od stejneho vyrobce i odrazedlo a parada. Od svagrove vim, ze tuto znacku Rolly Toys maji i ve skolkach, protoze hodne vydrzi. Nejaky cinsky sajrajt by se pri takove zatezy rosypal.